Mijn drijfveren

Wat mij drijft is de mens. Om met mensen samen te werken en zowel hen als mijzelf te zien groeien geeft mij enorm veel voldoening. Om dit in te vullen ontwikkel ik mij continu op de gebieden van gedrag, leiderschap en groepsdynamica. Dat past bij mij om vanuit toenemende kennis en ervaring te doen waar mijn hart ligt.
Om met beiden bezig te zijn geeft mij energie en het gevoel dat wie ik ben en wat ik doe er toe doet.

Mijn waarden

De waarden die ik in mijn leven hanteer en in mijn dagelijks leven wil leven zijn:
– Geloof in het goede van de mens
– Compassie (mildheid), waarnemen zonder oordeel
– Eigen verantwoordelijkheid
– Verbinding (in verbinding is alles mogelijk), verbinding met mijzelf en met de ander
– Nieuwsgierig (naar wat er is en wat er kan zijn)
– Ruimte
Ik wil dit doen vanuit respect en waardering voor wat er is en vanuit de overtuiging dat ieder mens een bijdrage heeft te leveren aan het grotere geheel. Waarbij het ieders eigen keuze is om het leven te leiden zoals hij dat wil leiden.

Werkervaring
Na een lange loopbaan binnen een grote organisatie, werk ik nu als (executive) coach en teamcoach. In mijn ‘oude’ werkomgeving heb ik vele jaren op directieniveau gewerkt, waarbij ik de laatste jaren eindverantwoordelijk was voor ‘Learning & Development’. Ik heb daarbij zelf altijd actief gecoached en teams gefaciliteerd in hun ontwikkeling. Beiden tot op het hoogste niveau (Boardroom). Vervolgens heb ik de keuze gemaakt als zelfstandig (executive) coach en teamcoach verder te gaan.

In mijn begeleiding ga ik er van uit dat er altijd verbinding moet zijn. Verbinding binnen het individu zelf en verbinding met de doelen van de organisatie waar iemand werkt. En wel zodanig dat er voor beiden (individu en organisatie) een ‘win win’ geldt. Tijdens de begeleiding kan hiernaar onderzoek gedaan worden zodat inzicht ontstaat. En er van daaruit keuzes gemaakt kunnen worden.

Mijn bijdrage

Mijn bijdrage richt zich op de ontwikkeling van individu, teams en de organisatie als geheel. Ik doe dit met veel passie en plezier.

Wat coachees vinden
– je stelt vragen waar ik nog over nadenk, ver nadat ons gesprek is geweest
– van jou heb ik geleerd vertrouwen te hebben in mijzelf en te gaan staan voor waar ik in geloof
– je hebt een zeer goede antenne en durft ook minder makkelijke zaken te benoemen